Tanar si Nelinistit

Publicat de iGossip.ro la data de October 09, 2012

Cum site-ul celor de la Tanar si Nelinistit este down, si cum ne-au rugat pe noi sa postam pentru cititorii lor ce se intampla cu Victoria Newman si cu operatia recenta prin care se va naste Reed Newman Hellstrom, deci stati linistiti va supravieti si copilul si mama. Desi la inceput Victoria nu a stiut care este tatal biologic, putea fi atat JT cat si Brad Carlton, dar s-a dovedit a fi Hellstrom.

Victoria Newman

Acum toti cauta infrigurati pe internet ce se intampla cu Victoria Newman din serialul Tanar si Nelinistit, cum v-a scapa din coma si daca va supravietui bebelusul. Iata ca v-am spus, copilasul are deja un nume, va supravietui si va deveni personaj activ in serial.

Imediat ce Victoria Newman isi va reveni din coma, se va casatori oficial cu JT Hellstrom. Clar ca regizorul are ceva cu telespectatorii, si va face in asa fel incat sa inebuneasca de griji. Micutul se va imbolnavi grav, dar va scapa si de data aceasta cu viata. Insa parintii se desprat, adica JT si Victoria, ceea ce nu este neobisnuit in acest serial, te miri cine cu cine poate rezista intr-o casnicie de lunga durata.

Asa cum stiti deja de la colegii nostri, Victoria se marita cu Billy Abbott si devine astfel sotia fiului tatalui ei vitreg. Ati inteles?  Si ca sa fie si mai clar, JT se casatoreste cu Mackenzie Hellstrom, adica revine la prima dragoste (a lui Billy). Interesant traseu al dragostei, drept sa zic, este singurul cusur real al serialului. In afara de faptul ca sunt doar doua carciumi si trei firme in tot orasul, nici sotii nu prea se gasesc.

Sunteti la curent deja sper cu faptul ca si Sharon Newman redevine Newman dupa ce a fost Abbott. Da, desi pare neverosimil, fosta nora devine sotie. Toate astea dupa ce Victor se mai casatoreste odata cu Ashley Abbott si Sabrina Costelana sau Meggie McClaine. Asta da barbat, in cativa ani (2008-2011 - acestia sunt anii de filmare, nu de prezentare a filmului in Romania) 5 sotii.

Va intrebati cu siguranta cine l-a ucis pe Ji Min Kim, si iata ca sa nu mai stati cu sufletul la gura, va spunem fara nici un ocolis, Victor Newman va fi arestat pentru uciderea lui, datorita unei inregistrari video. Pana la urma scapa, evident, insava dati seama ce va asteapta? Nimic nu este asa cum te astepti, totul se schimba de la o luna la alta, iar tu va trebui sa urmaresti serialul Tanar si Nelinistit pana in 2013 cel putin.

  • Ioana Serialul Tanar si Nelinistit este serialul meu preferat. Va multumesc ca ati scris despre ce se mai intampla in Tanar si Nelinistit in 2012, eram foarte curioasa sa stiu ce se va intampla cu Victoria Newman si cu bebelusul ei. Acum cand stiu ca vor scapa cu bine, sunt linistita, ina evident ca nu voi scapa nici un episod de la PRO TV cu serialul Tanar si Nelinistit, sper ca Jack sa primeasca ce merit apana la sfarsit si Victor Newman sa scape de el! 3 years ago
  • maria Imi poate spune cineva daca filmul poate fi vizionat online. Daca da unde. Va multumesc 2 years ago